Producten en diensten

Hoge kwaliteit en snel geleverd

Doordat wij beschikken over een breed scala aan kennis, ervaringen, werkgereedschappen en transportmiddelen, zijn wij veelzijdig in onze producten en diensten. Of het nou gaat om het aanleggen van een tuin, het leveren van zand of het transporteren van de middelen van de klant, onze medewerkers draaien er hun hand niet voor om.

Assortiment

Wij leveren veel verschillende soorten materialen aan zowel de bouw als particulieren. Denk hierbij aan onder andere verschillende soorten zand, grind en grond, maar ook sierbestrating en tuinhout.

Transport

Dagelijks zijn wij onderweg om middelen te vervoeren voor onze klanten. Wij vervoeren de producten die bij ons zijn ingekocht, maar wij transporteren ook middelen van de klant vóór de klant.

Tuinen

Het aanleggen van tuinen behoort ook tot onze diensten. De uitvoering gebeurt volledig aan de hand van het tuinontwerp, waarin de wensen van de klant zijn meegenomen.

Grondwerken

Ook grondwerken kunnen wij uitstekend voor u uitvoeren. Op de meest moeilijke plaatsen kunnen wij met onze minigraver komen.
De gekeurde grond wordt door ons ontgraven en in eigen containers afgevoerd naar een stortplaats of eindverwerker.

Sloopwerken

Wij beschikken over vele soorten machines en gereedschappen die geschikt zijn voor sloopwerken. Doordat wij bij het begin van het te slopen project meteen de materialen scheiden (zoals puin, hout, vloer- en dakbedekking) kunnen wij zeer voordelig werken.

Rioolwerken

Voor al uw rioleringswerken (buitenshuis) bent u bij ons op het aangewezen adres. Dankzij onze minikraan kunnen wij zeer nauwkeurig graven.

Hoge kwaliteit en snel geleverd

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in (één van) onze diensten? Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Naam

Telefoon

Straatnaam + woonplaats

Email

Bericht

Success

Dank voor jouw aanvraag! We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Error

Sorry! Jouw verzoek is niet verstuurd. Check bovenstaande errors of neem per telefoon of e-mail contact met ons op.