Ons portfolio

Wij zijn trots op ons werk!

Onderstaand vind je een greep uit de projecten die wij hebben afgerond.

Vervanging fietspad

Aalsmeer, februari 2024

Fietspad bestaande uit tegels is vervangen door een asfalt fietspad. Hier hebben wij aan bijgedragen door middel van het afvoeren van tegels en klei en het leveren van zand.

Tuinaanleg

Ouderkerk aan de Amstel, september 2023

Oude bestrating afgevoerd en samen met de klant een nieuw tuinontwerp opgesteld. Daarna is het tuinontwerp gerealiseerd: onder andere gestraat, grond voor beplanting aangebracht en graszoden gelegd.

Vervanging riool

Ouderkerk aan de Amstel, maart 2024

Vervanging van het riool van het Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel.

Afvoer bouw- en sloopafval

Amsterdam, augustus 2023

Afvoer van bouw- en sloopafval nabij de Johan Cruijff Arena.

Tuinaanleg

Ouderkerk aan de Amstel, oktober 2021

De tuin van deze klant hebben wij van a tot z onder handen mogen nemen. De werkzaamheden die wij hebben mogen doen bestonden onder andere uit het plaatsen van de schutting, het aanbrengen van de groenstrook, plaatsen van de overkapping, straten en het aanbrengen van kunstgras.

Tuinaanleg

Ouderkerk aan de Amstel, maart 2022

In deze tuin hebben wij veel verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren. Ook in deze tuin hebben wij kunstgras en een groenstrook mogen aanbrengen. Daarnaast hebben wij deze tuin bestraat met twee verschillende soorten tegels. Uiteraard hebben wij de oude bestrating vooraf afgevoerd.

Rioolontstopping

Ouderkerk aan de Amstel, maart 2023

Rioolproblemen kunnen ook door ingegroeide boomwortels ontstaan. Tijdens deze werkzaamheden kwamen we een buis tegen die volledig vol gegroeid was met boomwortels.  We haalden maar liefst 5 meter boomwortels uit de buis.

Tuinaanleg

Ouderkerk aan de Amstel, januari 2022

De oude bestrating hebben wij afgevoerd en de (voor)tuin vernieuwd met andere, moderne bestrating. De groenstrook bevond zich ook in de oude tuin, maar ook deze hebben wij mogen vernieuwen, zodat de tuin er weer mooi en strak bij ligt!