Transport

Het vervoer van lading kan soms ingewikkeld zijn. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van onze vrachtwagens kunnen wij vele materialen transporteren voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Transport via Leurs Zand en Grindhandel

  • Modern wagenpark
  • Vakbekwame chauffeurs
  • NIWO certificering
  • Snel schakelen door korte lijnen

Jouw materialen op de juiste plek

Of het nu gaat om zand, grond, stenen of ander materiaal, wij vervoeren de lading met moderne en veelzijdige vrachtwagens. Doordat wij continu investeren in ons wagenpark, beschikken wij over de nieuwste, schoonste en veiligste technieken. Daarnaast worden onze chauffeurs jaarlijks getraind om hun kennis up to date te houden. Het transporteren van onder andere zand is een techniek die je niet bij je rijbewijs erbij krijgt. Dankzij de behendigheid, inschattingsvermogen en voertuigbeheersing van onze chauffeurs, kunnen wij iedere lading altijd en overal op de juiste plek krijgen.

Tarieven voor transport

De kosten zijn van meerdere factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het soort materiaal en de hoeveelheid. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de levering (en kosten) of via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte opvragen.

Naam

Telefoon

Straatnaam + woonplaats

Email

Bericht

Success

Dank voor jouw aanvraag! We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Error

Sorry! Jouw verzoek is niet verstuurd. Check bovenstaande errors of neem per telefoon of e-mail contact met ons op.